Gasztroizmus 2000 Kft.

„Többet és jobban tudunk dolgozni, vevőink elégedettebbek, ami a forgalmunkon is lemérhető: az SAP Business One legalább 15 százalékos növekedést hozott számunkra.”

Rápolthy Béla ügyvezető, Gasztroizmus 2000 Kft.

A Gasztroizmus 2000 Kft. az ezredforduló óta jövedéki engedélyes italnagykereskedésként működik, ma már hétszáz, elsősorban kis- és középméretű élelmiszerboltot lát el 46 gyártó termékeivel Budapesten, valamint Pest megyében. A három magyar magánszemély – Fogl Ildikó, Borcsányi Sándor és Pataki Károly – tulajdonában levő vállalat 21 főt foglalkoztat, közülük nyolcan üzletkötőként dolgoznak. Szintén nyolc darab, 3,5 tonnás tehergépkocsi alkotja a cég flottáját, amely heti rendszerességgel szállítja az üzletekbe a megrendelt italárut.

Cégnév: Gasztroizmus 2000 Kft.
Iparág: Nagykereskedelem
Weboldal: www.gasztroizmus.hu
A bevezetés célja: A korábbi rendszer lecserélése az ital-nagy­ke­res­ke­de­lem­mel kapcsolatos ha­tó­sá­gi elvárásoknak megfelelő, fejlett megoldással.
Miért az SAP? Az SAP Business One a nagykereskedelmi te­vé­keny­ség­ből adódó folyamatok tá­mo­ga­tá­sá­val, a teljesítménnyel, az át­te­kint­he­tő­ség­gel, az ellenőrzés és a tervezés támogatásával kap­cso­la­tos elvárásoknak egyaránt min­den­ben eleget tesz.
Bevezetett rendszerek:
  • SAP Business One
  • OnLiveIT Jövedéki Add-on
  • OMA Sales mobil értékesítés
  • OMA Stock mobil raktári rendszer
Felhasználók száma: 5 fő
Szoftver környezet:
  • MS Windows SB Server 2003
  • MS SQL Server 2005

SAP Business One előtti állapot

A Gasztroizmus 2000 üzletkötői hetente személyesen felkeresik a hozzájuk tartozó ügyfeleket. A látogatások alkalmával felvett rendeléseket korábban a munkanap végén telefonon bediktálták, vagy a cég telephelyén papíron átadták az adminisztrációt végző kollégáknak. „Éveken át egy kifejezetten ital-nagykereskedések számára készült, hazai fejlesztésű rendszert használtunk. Ám ez elévült technológiai alapokon működött, és az adatok áttekinthetősége sem volt a legjobb. Így új, fejlettebb informatikai megoldát kellett keresni a cég növekedését biztosítandó” – mondta Rápolthy Béla, a Gasztroizmus 2000 Kft. ügyvezetője.

A megoldás: SAP Business One

„Erre akkor találtunk rá, amikor az OnLiveIT megkeresett bennünket az SAP Business One-ra vonatkozó ajánlatával” – mondta az ügyvezető. „Egy részletesebb termékismertető, majd egy személyes bemutató azután nemcsak arról győzött meg bennünket, hogy a rendszer a hatósági követelményeknek és a mi elvárásainknak is eleget tesz, hanem további lehetőségeket is kínál arra, hogy üzletkötőink és logisztikai csapatunk munkáját még hatékonyabbá tegyük kéziszámítógépek és vonalkódolvasók segítségével.”

Ennek alapján a Gasztroizmus 2000 a bevezetés mellett döntött. Az ügyvezető kissé tartott attól, hogy az informatikai támogatás terén ez az ugrásszerű előrelépés esetleg túl nagy lesz néhány alkalmazottuk számára. De hamar bebizonyosodott, hogy ezek az aggodalmak alaptalanok voltak.

Eredmények és tapasztalatok az SAP Business One-nal

Az SAP Business One bevezetése az OnLiveIT közreműködésével 2008 végén két hónap leforgása alatt megtörtént. Ennek során a rendszert mintegy 20 igény alapján paraméterezték. Ezek az elvárások részben a nagyon részletes havi kimutatásokra vonatkoztak, amelyek alapján a vevők rendelései, a vevői és a beszállítói árak áttekinthetők, kiértékelhető az üzletkötők teljesítménye és a nyereségesség.

„Korábbi rendszerünkben is házon belül könyveltünk, de a teljesítménybeli problémák ezen a területen is jelentkeztek, a mérlegek elkészítése napokba telt” – mondta az ügyvezető. „Ehhez képest az SAP-ban ugyanez bármikor könnyen és gyorsan elvégezhető, az egyenlegek, mérlegek azonnaliak, ami nagyságrendekkel jobb, naprakész támogatást ad a tervezéshez és az ellenőrzéshez. Korábban elég sok fejtörést okozott számunkra a csomagolóanyagok kapcsán fizetendő környezetvédelmi termékdíj számítása. Ezt az SAP a beállításoknak megfelelően automatikusan elvégzi, könyvelőinknek többé nem kell ezzel foglalkozniuk, és megszűnt a tévedés lehetősége is.”

Az SAP a raktárkezelés terén is óriási előrelépést hozott, a rendszer a megadott beszállítói kódra a beállított minimális és a maximális készlet, a fogyás alapján automatikusan elkészíti a megrendelőket. „Az SAP támogatásával jobban kézben tarthatjuk és optimalizálhatjuk raktárkészletünket” – emelte ki Rápolthy Béla. „Ennek köszönhetően érték alapján 20-25 százalékkal csökkentettük a raktáron tartott áru mennyiségét, mégis biztosak lehetünk abban, hogy mindenkor ki tudjuk szolgálni vevőinket. Ezen a területen ráadásul korábban négy alkalmazottunk dolgozott, most ketten látják el ezt a feladatot.”

A Gasztroizmus 2000-nél az üzletkötők által leadott rendelések felvitele a korábbi rendszerbe szintén teljes embert követelt. Ma az üzletkötők a vevőlátogatás alkalmával PDA-n rögzítik a megrendelést, amely on-line adatkapcsolaton keresztül azonnal megjelenik az SAP-ban, és ezt követően a számla, valamint a szállítólevél is pár kattintással elkészíthető. „Korábban problémáink adódtak abból, hogy az üzletkötők olyan árura is felvettek rendelést, amely épp nem volt raktáron” – mutatott rá az ügyvezető. „Óriási előny, hogy az SAP -ban a rendelés felvételekor az üzletkötő látja az aktuális készletet, valamint a beszállítói rendelés alatt levő árut is. Így pontos szállítási határidőt tud mondani a vevőnek, a kiszolgálást magasabb színvonalra emelhettük.”

Az üzletkötő a vevő kódjának beírásával a teljes ügyfél-történetet is áttekintheti PDA-ján, a rendelési szokások alapján jobb termékajánlatokat, a kedvezményrendszernek megfelelően árengedményeket tud adni, illetve a nyitott számlákra is rákérdezhet a látogatások alkalmával. „Az SAP-hoz integrált vonalkódolvasó terminál segítségével azt is gyorsan ellenőrizni tudjuk, hogy a beszállító pontosan az általunk megrendelt árut és mennyiséget szállította-e le” – mondta Rápolthy Béla. „Azelőtt ez nem volt mindig így, ami eltéréseket okozott a nyilvántartás és a tényleges készlet között.”

Ital-nagykereskedőként a Gasztroizmus 2000 havi adatszolgáltatási kötelezettséget teljesít a Vám- és Pénzügyőrség felé. Ennek a korábbi rendszert használva háromnapi munkával tett eleget a cég, és az esetleges hibákat is nagyon nehezen tudta kiszűrni, pedig azok bírságot vonnak maguk után. „Az SAP segítségével mindössze 10 perc alatt elkészülünk ezzel az adatközléssel, ráadásul hibamentesen, mert a rendszer a hiányos vagy téves adatot tartalmazó szakaszról nem enged továbblépni” – hangsúlyozta az ügyvezető. „Többek között ezért tartjuk úgy, hogy az SAP tökéletes megoldást adott vállalatunknak. A rendszerrel elért, sokrétű és nagyon jelentős hatékonyságnövekedésnek köszönhetően az egyes feladatokhoz immár kevesebb emberi erőforrást rendelünk, de ez nem vezetett létszámcsökkenéshez. Többet és jobban tudunk dolgozni, vevőink elégedettebbek, ami a forgalmunkon is lemérhető: az SAP legalább 15 százalékos növekedést hozott számunkra.”

 

Magyarországi felhasználók mondták

„Mivel az ember hosszú távra vásárol vállalatirányítási rendszert, a legfőbb szempont az, hogy a szolgáltató biztosan a piacon maradjon, és a későbbiekben is rendelkezésre álljon, ha bővítésre van szükség. Emellett természetesen a minőség is kiemelten számít, de a vállalat mérete és népszerűsége garantálja ezt.“

Fórján Csaba
ügyvezető
2F 2000 Kft.


„Az SAP Business One-nak köszönhetően az egész munkafolyamat, az egyes területek közötti kommunikáció gördülékennyé és pontossá vált. Az új integrált vállalatirányítási rendszerünkkel szemben ez volt az egyik legfontosabb elvárásunk.“

Mészáros Attila
ügyvezető igazgató
Abakusz Kft.


„A bevezetés szempontjából megvizsgált ERP rendszerek közül egyedül az SAP Business One tett eleget az integrációt és a komplexitást illető elvárásainknak, méghozzá elérhető áron.“

Czinege Andor
ügyvezető igazgató
Ad Sidera Kft.


„Az SAP a felhasználót nem hagyja hibázni. Ha bármit félrebillentyűzünk, vagy nem engedélyezett funkciót használunk, a rendszer figyelmeztet rá. A felhasználóktól elvárt alaposságot pedig kiemelkedő megbízhatósággal viszonozza."

Székely Ferenc
gazdasági igazgató
Balaton Tourist Zrt.


„Azt szerettük volna, ha a program minket szolgál, és nem mi a programot, ezt megtaláltuk az új rendszerben.“

Alexander Erich Zastrow
ügyvezető
Basler Trade Kft.


„Az SAP Business One olyan rendszer, amely nemcsak a jelenlegi működést teszi gyorsabbá és pontosabbá, hanem vállalatunk további fejlődéséhez is távlatot nyit.“

Hatlaczki Krisztián
ügyvezető-helyettes
BIT-FORCE Kft.


„Ügyfeleink elvárják tőlünk az eszközökből, a szoftverekből és a szolgáltatásokból felépülő, teljes körű megoldások szállítását. Csak akkor tudunk versenyben maradni, ha ezeket a nagy volumenű eladásokat projektként gazdaságosan tudjuk kezelni és ebben az SAP® Business One hatékonyan segít bennünket“

Illés Attila
értékesítési és marketingvezető
Bizerba Kft.


„Cégünknél az SAP Business One-ból nyerjük a tervezéshez szükséges statisztikai adatokat. A rendszer egyrészt munkát takarít meg nekünk, mivel sokkal egyszerűbb az általunk elvárt rendet fenntartani, másrészt pedig érzékelhető hatékonyság-javulást biztosít, mert végre teljes képet kapunk arról, hogy mi történik a cégünkben.“

Nagy Antal
tulajdonos-ügyvezető
Brilliance Ipari Tisztítószer Gyártó Kft.


„Közel kétéves tapasztalat birtokában ma is úgy gondolom, hogy az SAP Business One bevezetése jó döntés volt. Jól paraméterezhető, skálázható és megbízható rendszert kerestünk, amely nőni, fejlődni tud vállalatunkkal, és az SAP Business One igazolta várakozásainkat.“

Bárkányi Tamás
ügyvezető igazgató
BT & Sons Kft.


„Cégünk életét megkönnyíti az SAP Business One használata. Tevékenységünk zökkenőmentesebb, gördülékenyebb, dolgozóink munkája pedig követhetőbbé és számszerűsíthetőbbé vált.“

Kovács Rita
marketing vezető
Colling Szervező és Controller Kft.


„Az SAP Business One azt nyújtja nekünk, amit mi is kínálunk ügyfeleinknek: rugalmasságot, megbízhatóságot, észrevétlen működést. A hi-tech iparban csak a legjobb szállítóval érdemes együtt dolgozni, ezért választottuk mi is az SAP-t.“

Medgyesi Tamás
ügyvezető igazgató
Cool Kft.


„Három hónapja használjuk élesben a rendszert, és az elsőben 10, a másodikban 12 százalékos forgalomnövekedést értünk el, a kedvezőtlen piaci környezet ellenére. Ez is tükrözi, hogy az SAP Business One segítségével valóban emelhettük a kiszolgálás színvonalát.“

Sztípity Róbert
webáruház vezető
Data-Object


„Egyértelműen az SAP Business One-t találtuk a legrugalmasabb megoldásnak, amely valamennyi elvárásunknak egyszerre megfelel.“

Juhász László
ügyvezető igazgató
Data-Press Kft.


„Az SAP Business One rendszer alkalmazásával sokkal egyszerűbbé vált a vállalat működésének áttekintése. Minden részterület egyetlen platformon keresztül elérhető, az eltérő funkciókat integráltan kezeli, a részfolyamatok összefüggéseit intelligens módon összesíti a rendszer.“

Hutter Kinga
kereskedelmi munkatárs
Diamond Kft.


„Az SAP Business One rendszerben azonnal látjuk, hogy egy adott üzlet mekkora értéket teremtett a vállalat számára. Értékesítőink jutalékát így a nettó eredmény alapján számíthatjuk ki, ami valódi ösztönzést és a jobb teljesítmény jutalmazását jelenti, tehát fontos tényező a Donauchem sikerességének megőrzésében és további növelésében.“

Tóth Zsolt
ügyvezető igazgató
Donauchem Kft.


„Csak ajánlani tudjuk az SAP Business One-t mindazon ügyfeleinknek, akiknél adottak a feltételek és az igények egy kis- és középvállalati ERP rendszer bevezetéséhez. Ebben immár saját felhasználói tapasztalataink is egyértelműen segítenek bennünket“

Tóth Kálmán
szakmai igazgató
East-Audit Zrt.


„Jó információs rendszer nélkül manapság lehetetlen megmaradni a piacon. Az SAP Business One az általunk elvárt szintű információbiztonságot nyújtja, valamint a rendszer stabilitásának köszönhetően nem kell tartanunk attól, hogy leáll a termelés az esetlegesen hiányzó vagy téves adatok miatt.“

Oroszné Debreceni Réka
gazdasági igazgató
Elco Trade 2000 Kft.


„A szállítók által felsorakoztatott szakmai-üzleti érvek alapos mérlegelése után valamennyien ugyanarra a megállapításra jutottunk: problémáinkra az SAP Business One jelenti a legjobb megoldást.“

Gombás László
irodavezető
Geopro Kft.


„Döntésünket nagyban segítette, hogy partnereink és ügyfeleink közül többen is megelégedéssel használják az SAP rendszereit, és a szállítóval, a megoldásokkal szerzett kedvező tapasztalataikat megosztották velünk“

Gonda András
ügyvezető igazgató
Goboker Kft.


„Az SAP magas szintű rálátást biztosít számunkra az üzleti folyamatokra és az adatokhoz való gyors és zökkenőmentes hozzáférés révén elősegíti gördülékeny működésünket.“

Windisch Gábor
gazdasági igazgató
Hama Kereskedelmi Kft.


„Az SAP Business One minden olyan információt szolgáltat, amire szükségünk van, sőt, újabb információs lehetőségeket is tartogat. Az általunk megszokott rend szerint adja elénk az adatokat, rugalmas és átlátható.“

Andó Pál
ügyvezető igazgató
Hidro Master Kft.


„Az SAP Business One rendszerben megvalósított integrációnak köszönhetően a vevői megrendeléseket azonnal vissza tudjuk igazolni, folyamataink felgyorsultak, és ez nagyon kedvező fogadtatásra talált ügyfeleink körében.“

Balogh Edina
pénzügyi vezető
Hírös Doboz Kft.


„Egy olyan cégnek, aki a jövővel foglalkozik, nem pedig a mával, annak szinte a legfontosabb törekvésének kellene lennie, hogy lépést tartson az informatikai fejlődéssel. Sok hazai vállalkozás ezt nem tudja még. Ma az információ birtokában lenni a legnagyobb hatalom.“

Jakab Róbert
ügyvezető
Kedvenc JM Kft.


„Az SAP Business One integráltságának, a folyamatok átláthatóságának és az adatok azonnali rendelkezésre állásának köszönhetően naprakészen követhetjük a cég üzleti teljesítményét. Ez nemcsak az ellenőrzést teszi lehetővé számunkra, hanem az optimalizálást és a tervezést is hatékonyan támogatja.“

Bernyák Bence
ügyvezető igazgató
Klímatrade Kft.


„Az SAP Business One segítségével valamennyi területen biztosan kézben tarthatjuk folyamatainkat, és ez a cég teljesítményén is mérhető.“

Forró Péter
ügyvezető
Kvalix Automatika Kft.


„Az SAP Business One-nak köszönhetően az összes gyártási munkafolyamat gördülékennyé, leállásmentessé vált, mert a szoftver segítségével nem fordulhat elő, hogy egy-egy kellékanyag, alkatrész hiánya miatt kelljen leállnia a termelésnek. A vállalatirányítási rendszerrel szemben ez volt a legfontosabb elvárásunk.“

Varró Miklós
logisztikai vezető
Lehel Coachbuilder Kft.


„Az SAP Business One-ban mindkét telephelyünkről látjuk, hogy a megrendelt áruból melyik helyszínen mekkora készlet áll rendelkezésre. Ez a valós idejű és pontos áttekintés színvonalasabb kiszolgálást tesz lehetővé - ügyfeleinknek azonnal részletes és pontos információt tudunk adni, és a szállítást is rövidebb átfutással szervezhetjük meg.“

Leitem György
ügyvezető igazgató
L.V. Technik Kft.


„A napi jelentés az SAP Business One egyik legnagyobb erőssége. A rendszer bevezetését követően 2007-ben a forgalmunk közel harminc százalékkal nőtt, míg a nyereségünk több mint a duplájára emelkedett“

Zala Tibor
ügyvezető
LZ Thermotrade Kft.


„Az SAP Business One a lehető legegyszerűbb menüstruktúrával a legtöbb szolgáltatást nyújtja.“

Varga Roland
gazdasági vezető
Magyar Tojás Kft.


„Alkalmazkodtunk az SAP Business One logikája által megszabott követelményekhez, ezért viszonyaink sokkal átláthatóbbak lettek, különösen a gyártástámogatás és a készletkezelés terén - ami legfontosabb elvárásunk volt az új vállalatirányítási rendszerrel kapcsolatban.“

Csanda Erzsébet
főkönyvelője
Micra-Metripond Kft.


„A Mídásznál mindig igyekszünk a lehető leghatékonyabb választ adni a felmerülő kérdésekre. Az SAP precíz vállalatirányítási rendszere segítségével a termelési, értékesítési, beszerzési folyamatok átláthatóbbá, könnyebben kezelhetővé válnak, ami nagy előnyt jelent számunkra.“

Pajor Rita
pénzügyi vezető
Mídász 1 Műanyagipari Kft.


„Konkrét igényeket fogalmaztam meg, amelyekre az e-BOne szakemberei az SAP Business One beállításain keresztül vagy perceken belül megoldást adtak, vagy megmutatták, hogy az miként alakítható ki rendkívül gyorsan és rugalmas módon.“

Maracskó Sándor
ügyvezetője
MM-Systems Kft.


„A MONA Csoport üzleti tervében megfogalmazott célok megvalósításához elengedhetetlennek tartottuk egy integrált vállalatirányítási rendszer bevezetését, és az SAP Business One-ban olyan megoldásra találtunk, amely jelenlegi igényeink lefedésén túl képes lesz velünk nőni, értékállóságot és folytonosságot biztosítva számunkra.“

Balog Edina
logisztikai és PR vezető
MONA Hungary Kft.


„Az SAP Business One maradéktalanul lefedi vállalatcsoportunk jelenlegi igényeit, és hosszabb távon is ugyanerre számíthatunk. Mindezt megfelelő ár-érték arány mellett kínálja a rendszer, így biztosak lehetünk abban, hogy ráfordításaink megtérülnek.“

Nobl Gábor
ügyvezető igazgató
Nocartex Kft.


„Az ügyfélkörünket alkotó gyógyszergyárak többsége saját tapasztalatból tudja, hogy az SAP rendszerei milyen szabályozott és jól dokumentált működést feltételeznek. Azzal, hogy bevezettük az SAP Business One-t, cégünk iránti bizalmuk érezhetően tovább nőtt.“

Dr. Gáspár István
cégvezető
Novo-Lab Bt.


„Az SAP Business One bevezetésével racionalizálhattuk a beszerzést is. A korábbiakhoz képest 40 százalékkal kisebb raktárkészlettel is biztosítani tudjuk a gyártás folyamatosságát, ami jelentős pénzügyi erőforrásokat szabadít fel vállalatunknál.“

Bognár Balázs
projektmenedzser
Pandan Kft.


„Az SAP Business One gyorsan reagál a készletmozgásra, és ez egy kereskedő cég számára alapvető jelentőségű, mivel azt az árut a legkönnyebb eladni, amely raktáron van, a vevő azonnal el tudja vinni.“

Papp Gábor
ügyvezető igazgató
Pannon Csapágy Kft.


„Cégvezetőként azt tapasztalom, hogy az SAP Business One bevezetése óta a döntéshozatalhoz szükséges információt azonnal megkapom, nem az adatok kinyerésével töltöm az időt, hanem valóban az üzlet fejlesztésére összpontosíthatok“

Pelyhe János
ügyvezető igazgató
Pelyhe és Társa Kft.


„Nagyon elégedett vagyok az SAP Business One-nal, amelynek ár-érték aránya kiemelkedő. A licencet egyéves részletfizetési konstrukcióban vásároltuk meg, így a szoftver a futamidő alatt kitermeli az árát.“

Balogh Katalin
ügyvezető igazgató
Piko Industria Kft


„Az SAP Business One-nal lényegesen jobb rálátást nyerünk az árumozgásra, pontosabban tervezhetjük készleteinket, ami jelentős pénzügyi erőforrásokat szabadít fel. Számításaink szerint beruházásunk két éven belül teljes egészében meg fog térülni.“

Koroknai Zsuzsa
gazdasági vezető
Pirex 98 Kft.


„Az SAP Business One esetében különösen szimpatikus volt számunkra, hogy testre szabás nélkül, eleve jól illeszkedik a nagykereskedelmi tevékenységből adódó igényeinkhez. Bevezetésével kész rendszert kapunk, amely teljesen integrált, ezért következetesen megbízható módon működik.“

Annus Ildikó
kereskedelmi vezető
Plast-Ker Kft.


„Az SAP Business One nagyon könnyen és jól összehangolható az üzleti folyamatokkal. Ezt a bevezetés óta is megelégedéssel tapasztaljuk, és nagyon örülünk, hogy ezt a rendszert választottuk.“

Béki Nagy Bertalan
ügyvezető
Prymetall Kft.


„Az SAP Business One-ban kötegekben tudjuk kezelni a félkésztermékeinket, így a korábban jellemző tizenkilenc gyártási rendelés helyett mindössze kettővel adjuk ki a feladatokat. Ez az egyszerűbb szerkezet, a könnyebb átláthatóság, hatékonyabb kapacitásdiszpozíciót fog lehetővé tenni számunkra.“

Varga Zsolt
rendszergazda
Ratipur Kft.


„Az éles indítás óta eltelt két és fél év tapasztalatai alapján elmondhatom, hogy az SAP Business One egyértelműen beváltotta hozzá fűzött reményeinket.“

Pető György
gazdasági igazgató
Registrant Kolorit Kft.


„Az SAP használatával rövidebb idő alatt, sokkal könnyebben tudjuk elvégezni mindennapi adminisztrációs feladatainkat.“

Oláh Katalin
irodavezető
Setino Hungary Kft.


„Az SAP Business One beváltotta hozzá fűzött reményeinket, a lekérdezések jól működnek, adataink következetesen pontosak. Mindenképp arra számítunk, hogy a rendszer hosszú távon is megbízható, részletekbe menő betekintést fog adni számunkra a tervezés támogatásához.“

Janzsó Péter
projektvezető
SZ + SZ International Kft.


„Mindenképpen jó döntés volt az SAP rendszer kiépítése“

Fenyvesi Ildikó
kereskedelmi
vezető


„A rendkívül megbízható SAP Business One nemcsak napi munkánkat teszi hatékonyabbá, hanem vezetőinket is naprakész információval látja el, miközben rugalmasan együtt fejlődik vállalatunkkal.“

Kenderesi Zoltán
projektvezető
Tiger-Tools Kft.


„Az SAP Business One olyan szolgáltatásokat ad, amelyek nélkülözhetetlenek cégünk további fejlődéséhez.“

Majoross Olivér
ügyvezető
Uvill Villamosipari Kft.Ismerje meg!

Az SAP Business One olyan integrált vállalatirányítási és ügyviteli szoftver-rendszer, amely a néhány száz millió és pár milliárd forint közötti éves árbevételű vállalkozások (kkv-k) számára nyújt azonnali és hosszú távú segítséget. SAP Business One áttekintés

Tudjon meg még többet!

Összeállítottunk az Ön számára egy több részes bemutató sorozatot, amelyből megismerheti az SAP Business One rendszer működését, milyen funkciókkal támogatja az egyes ügyviteli területeken folyó munkát.SAP Business One bemutató sorozat

Találkozzon vele személyesen!

Mivel a rendszernek a való életben kell bizonyítania azt ajánljuk, hogy egy személyes bemutató alkalmával győződjön meg arról, az SAP Business One valóban alkalmas-e a feladat ellátására!
Helyszíni bemutató On-Line bemutató
Joomla Templates by Joomlashack